Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهزیستی مراغه گفت: پایگاه‌های جمع‌آوری کمک مردمی به زلزله‌زدگان غرب کشور موفق به جمع‌آوری یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون ریال کمک نقدی و غیر نقدی شدند.

شهین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مراغه، از جمع‌آوری یک میلیارد و 570 میلیون ریالی کمک‌های مردمی به صورت نقدی و غیر نقدی برای زلزله زدگان غرب کشور توسط اداره بهزیستی مراغه خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با تلاش شبانه روزی پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی بهزیستی این شهرستان موفق شدن انواع اقلام غذایی و خوراکی را از مردم خیر برای کمک به زلزله‌زدگان کرمانشاه جمع‌آوری کنند.

رئیس اداره بهزیستی مراغه در ادامه با اشاره به اقلام جمع‌آوری شده توسط بهزیستی، اظهارکرد: انواع مواد غذایی و کنسرو، پتو، البسه گرم، مواد بهداشتی و اقلام دارویی و نیز سه تن سیب درجه یک از جمله کمک‌های جمع آوری شده بود که توسط چهاردستگاه خودرو باری به مناطق زلزله‌زده کرمانشاه ارسال شد.

صادقی ادامه داد: با مشارکت داروخانه‌های این شهرستان هم چنین انواع داروی مورد نیاز در منطقه کرمانشاه جمع آوری شده بود که امروز برای مناطق زلزله دیده ارسال شد.

وی با اشاره به مشارکت فعال مردم در کمک به زلزله زدگان ،اظهارکرد: مردم مراغه همیشه در صحنه حاضر هستند و تا به امروز کمک‌های زیادی از این شهرستان توسط ادارات و سازمان‌های امدادی جمع آوری و ارسال شده است و همچنان کمک‌های مردمی در مراغه ادامه دارد.

رئیس اداره بهزیستی مراغه در ادامه با اشاره به موارد مورد نیاز بر اساس اعلام مسئولان کرمانشاه ،گفت: به دلیل آغاز بارش‌ها در منطقه و حاکم شدن هوای سرد در این مناطق مردم زلزله دیده نیاز به سیستم گرمایشی و لباس گرم دارند که در خواست می‌شود شهروندان این نوع کالاها را برای کمک به این مناطق انتخاب کنند.

به گزارش تسنیم ،از اولین روزهای زلزله کرمانشاه مردم همیشه در صحنه ایران به کمک مردم مصیبت دیده پرداختند و کمک‌ها با گذشت نه روز از این حادثه دلخراش همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۵۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا

ایسنا/سیستان و بلوچستان سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: بارندگی‌ها و آب حاصل از باران شرایط را برای زیست پشه‌های آنوفل و بیماری مالاریا در بلوچستان فراهم کرده بنابراین سیل زدگان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند.

ایرج ضاربان امروز در بازدید از مناطق سیل زده چابهار اظهار کرد: مبارزه با پشه ناقل بیماری مالاریا بسیار مهم است چون مالاریا بصورت بومی سال‌ها در منطقه بلوچستان وجود داشته است.

وی افزود: پشه مالاریا در آب تخم ریزی می‌کند و تبدیل به لارو و در نهایت پشه بالغ می‌شود از این رو ماموران مراقب مالاریا و لاروکش در منطقه حضور دارند و سمپاشی‌ها برای مقابله با تکثیر پشه‌های آنوفل بالغ انجام می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: از آنجایی که چابهار و دشتیاری با کشور پاکستان هم مرز هستند، بیمارانی که از پاکستان می‌آیند اگر در معرض گزش این پشه‌ها قرار بگیرند آلوده می‌شوند و می‌توانند بیماری مالاریا را از طریق گزش به انسان سالم منتقل کنند در واقع پشه باعث انتقال بیماری مالاریا می‌شود.

وی اظهار کرد: تیم‌های متعددی در دانشکده علوم پزشکی چابهار داریم و همکاران ما برای کاهش شیوع بیماری مالاریا پای کار هستند.

ضاربان افزود: باید اقداماتی در جهت جلوگیری از افزایش پشه‌ها انجام شود و دانشکده علوم پزشکی چابهار در این راستا اقدامات جدی در دستور کار دارد.

وی افزود: افراد می‌توانند با استفاده از توری، پشه بند، وسایل سرمایشی و استفاده از مواد دورکننده پشه بر روی پوست از گزش پشه جلوگیری کنند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: پشه مالاریا در مناطق گرم و مرطوب و هوای معتدل وجود دارد و تکثیر پشه‌ها در زمان بارندگی و در آب راکد باقی مانده سرعت تکثیر بالاتری دارند که این موضوع سبب نگرانی برای مناطق سیل زده و ساکنین چادرهای اسکان موقت شده است.

وی بیان کرد: زمانی که پشه زیاد باشد سرعت شیوع بیماری‌ها بویژه بیماری مالاریا افزایش می‌یابد و باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود.

ضاربان خاطرنشان کرد: بیماری مالاریا هیچ واکسنی ندارد و افراد نباید در معرض گزش پشه قرار بگیرند و زمانی که بیمارانی وارد کشور می‌شوند می‌توانند به راحتی و از طریق گزش پشه بیماری مالاریا را منتقل کنند.

وی افزود: زمانی که گزش صورت می‌گیرد انگل تک یاخته از طریق خون وارد پشه می‌شود و اگر انسانی سالمی در معرض گزش پشه آلوده قرار بگیرد بیمار می‌شود.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی چابهار عنوان کرد: سیل زدگانی که در چادرهای اسکان موقت هستند مورد آموزش تیم‌های آموزشِ بهداشت دانشکده علوم پزشکی قرار می‌گیرند. همچنین درخواست کردیم تعدادی پشه بند و توری برایمان ارسال شود تا در مناطق آلوده و مناطق روستایی توزیع و از خطرات احتمالی بیماری مالاریا جلوگیری‌ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • جمع‌آوری ۵۵۰ میلیارد ریال کمک برای آزادی زندانیان در آذربایجان‌غربی
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • مراقب پیامک‌های جعلی یارانه کمک‌ معیشتی باشید
  • کاهش نارضایتی مردم از وضعیت نظافت تهران | جزییات تماس مردم با ۱۳۷ در این حوزه چه چیز را نشان می دهد؟
  • مراقب پیامکهای جعلی یارانه کمک معیشتی باشید
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل